top of page
Kes me oleme?
Wirkes’ on pereettevõte, mida veavad Kelli Suigusaar ja Lauri Loit – perenaine ja peakokk. Meid ühendab kirg kohaliku toidu, looduse ja siira külalislahkuse vastu. Meie restoranis kohtuvad mets ja meri – pea iga roog on valmistatud värsketest kohalikest toorainetest. Meie hotellis avaneb igast toast merevaade ning iga külalist tervitame nagu vana sõpra. Kõiges, mida teeme, lähtume aususest, looduse lähedusest ja soovist luua soe ja isiklik kogemus – olgu selleks pulm, suvine lõuna või rahulik sügisseminar.
Meie lugu
Kui nägime esimest korda Vergi sadamat, oli selge, et sellest ei saa kunagi pelgalt suvine kõrts. Soovisime luua paiga, kus toit, inimesed, kunst ja loodus sulanduvad ühtseks tervikuks. Aastate jooksul on Wirkes’ kujunenud sihtkohaks neile, kes hindavad lihtsust, ehedaid maitseid ja personaalset teenindust. Meie köök ammutab inspiratsiooni Lahemaa metsadest ja merest, millele lisanduvad kodused ämma lauanõud, mida Lauri ema armastusega valmistab.
Meie visioon ja missioon
Meie eesmärk on olla inspireeriv kohtumispaik Eesti põhjarannikul – paik, kuhu tullakse tagasi ausa toidu, hea seltskonna ja kuuluvustunde pärast. Pakume hooajalisi roogi, mis on valmistatud värskest ja kohalikust toorainest, tuues Eesti köögi parimad maitsed esile kaasaegses võtmes. Iga külaskäiguga püüame luua sooja ja isikliku kogemuse, kus iga detail – alates toidust kuni teeninduseni – jutustab lugu meie ümbrusest ja kogukonnast.

bottom of page



