top of page

Saame tuttavaks: Kes end Wirkes'e taga peidab?

Tere Tulemast Wirkes'esse: Unistades külalislahkusest!

Tere ja aitäh, et oled jõudnud meie esimese blogipostituseni! Oleme südamest tänulikud kõigile, kes meid sel teekonnal toetavad, külastavad ning innustavad! Kui me pole veel kohtunud, siis saame tuttavaks- Vergi Sadama peremees & peakokk Lauri Loit ning perenaine, MTÜ Visit Lahemaa juhatuse Liige & korraldus Kelli Suigusaar.


Meie Teekond Vergi Sadamasse: Vihula Mõisast Mereäärsete Seiklusteni



Meie lugu algab maagilises Vihula Mõisas, kus meie teed esmakordselt ristusid. Lauri demonstreeris oma oskuseid restorani sous-chef´ina ning Kelli avastas külalislahkuse maailma toitlustusteeninduse vahetusevanemana.


Kui maailm võitles COVID-19 kaasa toodud väljakutsetega, võtsid ka meie elud ootamatu pöörde. Laurist sai Vihula Mõisa peakokk, praktiseerides meeskonnajuhtimist köögis, samal ajal kui mina suundusin ranniku poole, olles lummatud mereäärsest ilust ja unistades millestki suuremast kui lihtsalt uus töökoht.


Wirkes: Sündinud unistusest & inspireeritud merest ja metsast


Töötades erinevatel ametikohtadel, tundsime me mõlemad, et meie sees on rohkem potentsiaali, kui meie praegused positsioonid võimaldasid ära kasutada ning juba unistasimegi enda restorani loomisest. Mu vanaema rõhutas alati mere läheduse tähtsust, vihjates, et see toob õnne. Järgmine asi, mida me mäletame, on see, kuidas seisame Soome lahe ääres Vergi Sadamas, mis oli algus järgmisele peatükile meie eludes.

Wirkes'es me usume hea toidu ja seltskonna harmoonilisse kooslusse. Meie missioon ei ole ainult head toitu pakkuda vaid lisaks rõõmu ja elamust. Lauri road inspireerituna meid ümbritsevast, meie meeskonna pühendunud töö ning vaated on need, mis meid eriliseks teevad.


Vaadates horisondi poole


Oleme juba mõnda aega lubanud alustada blogi pidamist, kaalunud isegi mõne podcasti episoodi tegemist, ning soovime pakkuda kanalit, kust leida retsepte, ideid õhtusöögi korraldamiseks ning ülevaateid meie tehtud ja käimasolevatest projektidest.


Kutsume teid Wirkes'e looga kaasa elama, et koos jagada rõõme ja avastusi, mida pakub Lahemaa Rahvuspark. Olgu see teie esimene kokkupuude meiega või olete te olnud meiega seikluse algusest peale, tervitame teid soojalt Vergi Sadamas. Seal, kus kohtuvad unistused suurepärasest toidust, erakordsest teenindusest ja hingematvast merevaatest, ootavad teid unustamatud elamused!



72 views0 comments
bottom of page